För privatpersoner

Jag specialiserar mig framförallt på utvecklande samtal/coaching. Se mer om min coachingmetodik HÄR. Det kan handla om vad som helst, där du vill gå från ett nuläge till ett nytt önskat läge. Vi går denna väg tillsammans! Är du osäker på vad du behöver? Jag kan ge exempel på olika upplägg som kan passar dig och berätta mer om vad det kan ge för värde. Du hittar ett axplock nedan, som exempel.

Nya vanor

Är du tillbaka från en sjukskrivning eller behöver du se efter din hälsa? Ibland krävs det att vi lägger om hur vi lever våra liv och hittar ett hållbart recept för framtiden. Jag har coachat ett flertal klienter som genom 5-10 gånger hittar ny inspiration, nya levnadssätt och en lyckosam väg framåt till hälsa.

Ett vägval

Ibland står vi inför ett vägval. Framtiden vill inte vänta. Kanske är det ett val i karriären eller ett val i relationer, eller att ta dig ur gamla hjulspår. Jag hjälper dig att identifiera vad det är du vill uppnå, vad det skulle ge dig för värde och vad du vill göra för att komma framåt ett steg i taget mot ditt mål.

Motivation

En vacker dag kan vi stå på en plats i livet där vi har fler frågetecken än utropstecken och vi har svårt att veta vad som verkligen är viktigt och vad som driver oss framåt genom livet. Jag ger dig stöd i att hitta dig själv i livet, din balans, och vad som är meningsfullt för dig. Vi jobbar med att bygga en vision för dig och du kommer röra dig mer och mer åt det hållet.


Vi tar och bygger något tillsammans.


%d bloggare gillar detta: