För företag

Mitt utbud av tjänster för företag innefattar allt mellan individuell chefscoaching och leadarskapsstöd, till förändringsledning och utveckling av företagskultur med gemensamma värderingar. Jag finns här för att hjälpa er uppnå de resultat ni är ute efter. Är du osäker på vad du behöver, eller vad det kostar? Vi kan ta ett inledande samtal och jag kan föreslå olika upplägg beroende på ditt behov eller ditt önskade värde. Välkommen att ta kontakt nedan!

Ledarskap

Inom ledarskap erbjuder jag coaching och utbildningar baserat på frågeställningarna: Vem är jag, varför vill jag bli chef, vad är mina styrkor/utvecklingsområden som chef, vad är mitt driv och motivation, och hur kan jag leda enligt mina värderingar? Hur kan jag utveckla mitt ledarskap, när ska jag leda och när ska jag vara chef? Hur uppnår jag bäst resultat genom att jobba med trust och ge kraft åt mina medarbetare?

Jag har gett stöd till 30-tal chefer som har hittat ett långsiktigt och kraftfullt ledarskap genom att använda sina inneboende styrkor och drivkrafter full ut. Gör det du med!

Grupputveckling

Hur kan jag som chef bygga ett nytt team på ett hållbart och kraftfullt sätt för att få bäst resultat? Hur kan jag leda mitt team genom en orolig period, med transparans, gemenskap och energi? Hur kan jag bygga mer agila, självgående och effektiva team?

Jag har stöttat 20-tal grupper och team genom uppstart och förändringar, både i stort och i smått. De viktiga faktorerna är att ha en start vision, där alla är med och påverkar, samt en känsla av att bli hörd, känna gemenskap och utvecklas tillsammans. Med andra ord: Riktning och engagemang.

Organisation

Hur kan våra organisationer utveckla en eftertraktad kultur, med värdeord och önskade beteenden för bättre resultat?Hur kan din arbetsplats föreberda sig, planera, gå igenom förändring och ställa om till ett nytt sätt att jobba? Hur kan företag utveckla hälsa, balans och motivation för att få en hållbar arbetsplats där människor trivs och utvecklas?

I mina flesta uppdrag av denna karaktär är det min facilitering som är den stora styrkan för resultaten. Jag agerar som moderator där jag hjälper alla idéer få komma fram, blandas, sorteras och ett gemensamt resultat formas. Faciliteringen är oftast bäst gjord av någon utomstående som inte är expert på äment, men som är expert på processen och kan ge stöd framåt. Ni är experterna, och jag ställer frågorna!


Vi tar och bygger något tillsammans.


%d bloggare gillar detta: